+90 552 709 1957

Sosyal Medyada Biz}

ERATÜN’ün Yeni Başkanı M. Akif Baransel

Erzurum Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ERATÜN)’nin 20 olağan genel kurulu yapıldı…
Yoğun bir katılımın olduğu genel kurulda Erzurum Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin başkanlığına M. Akif Baransel seçildi…
Yeni Başkan Baransel, “ERATÜN, birbirimize sırtımızı yaslayabileceğimiz bir yuvadır.” Diyerek tüm mezunları ERATUN’a üye olmaya davet etti.
Erzurum Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ERATÜN) kuruluşunun 20. yılında düzenlediği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 24.08.2017 tarihinde, Rıhtım Cad. Nemlizade Sok. No: 13 Kadıköy İstanbul adresindeki ERATÜN Genel Merkezinde saat 19.00’da gerçekleştirildi.

yeni başkan

Başkanlığa seçilen M. Akif Baransel görevini devir aldı ve yeni yönetimin görev dağılımı yapıldı…
ERATÜN başkanlık görevine seçilen M. Akif Baransel; “Erzurum Atatürk Üniversitesi’ni biz çok seviyoruz… Öncelikle, boşuna değil, seviyorsak sebebi var. Orada gençliğimiz, heyecanımız, sevgimiz, yaşanmışlıklarımız var… Heyecanlarımız hala devam ediyor… Birçok şeyi özledik ve keşke olsaydı dedik… Şimdi o keşkeleri hayata geçirme hevesimiz var.
Biz ERATÜN olarak, mezunlar ve mensuplar arasında yardımlaşma ve işbirliğini geliştirmek klasiğinin yanında keşkelerimizi gerçekleştirmek için çeşitli faaliyetlerde bulunacağız.
ERATÜN’ün yönetimini üstlenmemiz, okul yıllarından içimizde kalan, ateşi sönmemiş anıların bir devamı, yeni bir heyecana dönüşmesinin eseridir.
Türkiye’nin 81 ilinden hatta yurtdışından ülkemize gelerek üniversitemizde eğitim gören veya görev yapan Erzurum Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensuplarını bir arada tutmak ve mezunlarının üniversiteleri ile ilişkilerini devam ettirmeleri amacındayız.
Geçmişin okul heyecanıyla, geleceğin umut dolu beklentileriyle ERATÜN, birbirimize sırtımızı dayayabileceğimiz, birlikte yeni kıvılcımlar oluşturabileceğimiz bir birbirimizi dinleyebileceğimiz bir yuvadır… Bu yuvada eski yeni tüm mezun arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz.
Bu yuvada, mezunlarımız arasında köprü kurmak, mezunlarının birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendirmek, birlik ve dayanışma içinde elde edeceğimiz gücü ülkemize, üniversitemize ve mezunlarımıza yararlı şekilde aktarmak ve organize etmek amacındayız… Tüm mezunlarımıza ve mensuplarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

Kaynak : http://www.turkiyehaberajansi.com/eratun-un-yeni-baskani-m-akif-baransel/110433/

24 Kasım 2017
1.018 kez görüntülendi
Wordpress Tema indir